Creatief vergaderen in eigen land!

Creatief vergaderen wordt steeds populairder. Het biedt een hoop voordelen en het is leuk om er even tussenuit te gaan met je eigen team. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om iedere paar maanden ergens anders te vergaderen dan de standaard kantoorruimtes die we inmiddels allemaal kennen. We zien dan ook dat een hoop bedrijven er nu nog meer behoefte aan hebben, wat ook te maken heeft met het vele thuiswerken het afgelopen jaar. We hebben en onze collega’s nauwelijks gezien en we hebben erg weinig kunnen doen. Laten we eens verder kijken!

De natuur in met je team

Creatief vergaderen voelt ook een beetje als een mini vakantie. Je bent in een nieuwe omgeving, je kunt even bijkomen, maar tegelijkertijd ben je ook bezig met nieuwe ideeën bedenken samen met je team. Dit klinkt ideaal! De populairste plekken om creatief te vergaderen blijft nog steeds ergens in de natuur. In Nederland hebben we prachtige bossen waar je een huisje kunt huren en een aantal dagen kunt verblijven. Denk bijvoorbeeld aan de Veluwe, waar je de ochtend begint met een wandeling door het prachtige landschap of een halfuurtje hardlopen.

Bezoek de hipste steden

Creatief vergaderen is ook leuk wanneer je met mensen in een nieuwe omgeving bent. Zo kun je in de hipste steden van Nederland verblijven en hier wat nieuwe dingen proberen. Denk aan het huren van een sloep Amsterdam en de hele dag op een boot lunchen en vergaderen. Je verkent de stad op een hele andere manier en je vergadert op een nieuwe plek! Naast een boot huren in Amsterdam kun je ook een stadswandeling door Rotterdam doen en pauzes nemen bij diverse locaties. Ook dit zijn nieuwe omgevingen met constant andere mensen die langskomen. Dit verhoogt je productiviteit wat uiteindelijk zorgt voor meer creativiteit!