Deze website is fantastisch

deze website

websiteVandaag ga ik het hebben over de schoonloopmatshop. Dit doe ik omdat ik op deze website laatst een mooie deurmat gekocht heb. Dit heb ik gedaan omdat ik opzoek was naar nieuwe spullen voor op kantoor. Mijn kantoor was namelijk wel weer toe aan een beetje verandering. Ik ben zelf niet goed in het inrichten van mijn kantoor, en daarom heb ik mijn vrouw om hulp gevraagd. Mijn vrouw heeft inmiddels al veel leuke spullen gekocht, die het kantoor gezelliger maken, maar ook zakelijker over laten komen. Zo hebben we bijvoorbeeld nieuwe bureaus en nieuwe stoelen van hoge kwaliteit. Verder hebben we nog veel meer leuke spullen gekocht, zoals de deurmat van deze website: schoonloopmatshop.nl. Op deze site kan je, je eigen deurmat ontwerpen. Ik koos ervoor om de naam van mijn bedrijf op de mat te zetten, en om de mat onze huiskleuren te geven. Ik heb hem al besteld, ik moet alleen nog even wachten tot dat hij binnenkomt, ik ben erg benieuwt!

website dezeEen geweldig idee!deze website

Inmiddels heb ik de deurmat al binnen, en daar ben ik erg blij mee. Hij ligt al voor de deur, en ik heb er erg veel leuke reacties op gehad. Een goede vriend van mij die ook ondernemer is, heeft er zelfs voor gekozen om er ook een te bestellen, maar dan met zijn bedrijfsnaam erop.