Een hele goede aed cursus

aed cursus

Veiligheid staat centraalaed cursus

Een aed cursus kan ervoor zorgen dat jij in staat bent om levens te redden. Dit is namelijk een apparaat zoals deze ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. Hierbij worden verschillende schokjes aan een patient gegeven, waardoor het hartritme als het ware gereset wordt. Daardoor kan een ritmestoornis of hartaanval worden behandeld, waardoor iemand daarna gewoon verder kan leven. Het is daarbij wel van belang dat de stickers die hierbij zitten op de juiste plek worden geplakt, want daardoor heeft het het meeste effect. Wanneer dit niet goed zit, neemt de effectiviteit heel erg snel af. Deze machines hangen bij veel bedrijven, maar ook op veel openbare plekken. Zelf wilde ik al erg lang leren hoe ik deze moet bedienen, omdat het mij een veilig gevoel geeft als ik zoiets kan bedienen.

Dit moet jij ook doenaed cursus

Toen ik de mogelijkheid kreeg om een aed te leren kennen als onderdeel van een ehbo cursus heb ik dan ook geen moment moeten nadenken. Deze kans heb ik toen met beide handen aangepakt en een maand later was het zo ver. Vol goede moed ging ik erheen en het was nog leuker dan ik dacht. Het was namelijk niet alleen maar informatief, maar er werd ook veel mogelijkheid gegeven tot het oefenen in praktijksituaties. Hierdoor had ik het idee dat ik de stof veel sneller tot mij nam, wat erg prettig was. Mocht jij hier interesse in hebben, dan raad ik jou aan om op de website van G4s te kijken.