Een top bedrijf, Boot vertalingen

Dankzij de goede hulp van Boot vertalingen hebben wij onze markt naar het buitenland kunnen uitbreiden. In eerste instantie hadden wij alleen klanten hier in Nederland, maar sinds een maand ook in diverse landen buiten de EU. Wij verkopen namelijk ook producten die het in het buitenland ook goed doen. Maar voordat het zover was hebben wij eerst moeten kijken hoe wij deze potentiële klanten het beste konden bereiken. 

Door het speuren naar een mogelijke oplossing op het internet kwamen wij al bij de oplossing uit. Een bedrijf die voor ons flyers kon maken in de betreffende taal. Hierdoor konden wij deze naar onze buitenlandse klanten sturen zodra zij te kennen gaven dat zij interesse in ons bedrijf hadden.  Boot vertalingen

Veel nieuwe klanten erbij

Nadat wij een gesprek bij Boot vertalingen hebben gehad over de mogelijkheden wat zij voor ons konden betekenen zijn zij voor ons aan de slag gegaan en hebben voor ons de betreffend flyers van tekst voorzien in de betreffende talen. Voor ons was dat een onmogelijke opgave, omdat wij al moeite hebben met de Engelse taal. 

De flyers zijn inmiddels al gemaakt en wij hebben al meerdere nieuwe klanten welkom mogen heten. Veel klanten komen van ver buiten Europa vandaan en daar zijn wij bijzonder blij mee. Boot vertalingen

Heb jij ook interesse of dit bedrijf iets voor jouw eigen bedrijf kan betekenen, kijk dan eens op hun website voor de mogelijkheden. Daar kan je al veel diensten lezen, waar onder:

  • Tekst opmaken
  • Tekstopmaak
  • Brochure opmaken
  • Flyer opmaken