G4S Son en Breugel

In de vestiging G4S Son en Breugel worden alle standaard trainingen voor BHV, brandweer, de industrie en security aangeboden. Bijzonder is dat de trainingen voor BHV hier op alle niveaus (basis, ploegleider en hoofd) naast elkaar worden gegeven. Daarvoor staan goed uitgeruste theorieruimtes en praktische oefenruimtes beschikbaar. Net zoals bij alle vestigingen van G4S worden de trainingen gegeven door professionele trainers, die meestal ook de nodige praktijkervaringen hebben. Bij G4S Son en Breugel worden niet alleen de standaardopleidingen aangeboden, maar is het ook mogelijk opleidingen te volgen die volledig op maat voor jouw onderneming zijn gemaakt.

G4S Son en Breugel haalt de realiteit in huis

Bij G4S Son en Breugel wordt er alles aan gedaan om de trainingen zo levensecht mogelijk aan te bieden. Want dan leer je als cursist het meest van de trainingen. Het aantal beschikbare faciliteiten in Son en Breugel is zeer uitgebreid. Er kan worden geoefend met een container met vet die in brand staat, er zijn opstellingen voor een autobrand, en er zijn diverse banen en carrousels om kennis te maken met de verschillende manieren om branden te blussen. Ook de wijze waarop tijdens calamiteiten moet worden samengewerkt kan wordt geoefend. Daarvoor is een teambuildingsruimte beschikbaar en een oefen- en observatieruimte voor de cursus Hoofd BHV.

Lotusslachtoffers bij G4S Son en Breugel

Speciaal voor de EHBO- en BHV opleidingen wordt bij G4S Son en Breugel regelmatig gebruik gemaakt van lotusslachtoffers. Door de wijze waarop zij worden geschminkt kan in de trainingen een zeer realistische situatie worden nagebootst. Dat is nuttig om erachter te komen of de cursisten mentaal en onder stress wel in staat zijn om levensreddende handelingen te verrichten. In Son en Breugel worden alle standaard opleidingen van G4S aangeboden. Het trainingscentrum ligt naast de snelweg en is uitstekend bereikbaar.