Gebr. Vermeer Industrial Movements is zeker een aanrader!

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Mijn ervaringen met het bedrijf Gebr. Vermeer Industrial Movements zijn erg positief. Ik heb meerdere malen samen kunnen werken met dit bedrijf en de samenwerking verliep altijd goed. Ik was op zoek naar een bedrijf die mijn kantoorspullen kon opslaan. Ik was destijds bezig met een verhuizing en moest toen heel wat spullen opslaan tot ik in het nieuwe pand terecht kon. Via een van mijn collega’s kwam ik bij het bedrijf Gebr. Vermeer Transport terecht.

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Gebr. Vermeer Industrial Movements is erg betrouwbaar

Ik belde het bedrijf op en kreeg een vriendelijke medewerker aan de lijn. Ik vertelde wat ik nodig had en ze ging gelijk voor me kijken wat de mogelijkheden waren. Omdat ik heel veel kantooropslag kwijt moest had ik dus ook veel containers nodig. Maar dit was geen probleem zei ze. Even later was alles geregeld en kon ik makkelijk mijn opslag kwijt. Zoals ik eerder al aangaf heb ik meerdere malen samengewerkt met dit bedrijf en ze waren altijd bereikbaar. Als ik vragen had of als er dingen verandert moesten worden dan werd dat zonder problemen opgelost.

Gebr. Vermeer Industrial Movements

Dit bedrijf biedt heel veel verschillende diensten aan. Ik had niet alleen containers nodig maar ook andere diensten zoals heftrucks om de bedrijfsverhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen. Gebr Vermeer Industrial Movements had alles perfect geregeld. Het is een bedrijf met tientallen jaren ervaring. Naast alle samenwerkingen en diensten waar ik zeer tevreden over ben moet ik eerlijk zeggen dat ik ook blij was met de prijs die ik had betaald voor de diensten van dit bedrijf. Voor een bedrijfsverhuizing worden er meestal extra voorzieningen getroffen waardoor de prijs hoger uitvalt dan verwacht. Bij Gebr. Vermeer Industrial Movements was dat nooit een probleem. Zij regelden alles.

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en goed transportbedrijf ben je hier aan het juiste adres.