Heeft u al het juiste oproepsysteem gevonden?

In ons grote kantoorpand waren we de laatste periode bezig met het beter beveiligen van het pand. Dit hield niet alleen maar in dat we inzette op beveiliging tegen inbraken, maar ook beveiliging tijdens incidenten en crisissen. We wilden dat in dit soort gevallen al onze collega’s veilig waren en snel op de hoogte gesteld konden worden. Op deze manier werkte we aan de veiligheid binnen ons gebouw op verschillende manieren. Tijdens een team middag waar we dit besloten werden de taken verdeeld om allemaal ons steentje bij te dragen aan een veiliger werkklimaat. Ik besloot dat ik mij wel wilde gaan verdiepen in een systeem die bij een crisis iedereen snel op de hoogte kon stellen. Anderen gingen aan de slag met bijvoorbeeld betere beveiliging bij inbraken. Zodra ik na de teammiddag weer terug op mijn kantoor was besloot ik direct op het internet te gaan kijken of er een soort oproepsysteem bestond in het geval van incidenten waarbij iedereen in het gebouw, of in ieder geval aanspreekpunten, op de hoogte konden worden gesteld. Ik typte wat woorden in in de zoekmachine en vond best wat sites die zo iets aanboden. De site die er voor mij direct uit sprong was multibel.nl , omdat met name de naam van de website al zij waar de site voor stond. Op de homepage zag ik direct dat het ging om een oproepsysteem voor in grotere gebouwen. De site gaf veel informatie en legde uit wat multibel was. Multibel zou een automatisch oproepsysteem zijn waarmee we eenvoudig en betrouwbaar een groep werknemers konden oproepen bij incidenten, brand, calamiteiten en stoingen. Dit zou tijd besparen en dus uiteindelijk ook de schade beperken. Dit was exact wat ons bedrijf zocht en wat we nodig hadden om een stap te maken richting een veiliger werk klimaat. Daarnaast claimde de website dat multibel heel erg makkelijk te gebruiken was, betrouwbaar was en ook nog eens vele mogelijkheden kende. Dit klonk heel erg goed en ik besloot mij verder te verdiepen in hoe we multibel konden uit proberen. Op de website zag ik dat we een demo zouden kunnen aanvragen van het product om het op die manier te kunnen testen voor we besloten het te kopen. Dit leek mij een goed idee.

Een oproepsysteem voor op de werkvloer is wat je op deze site vindt

Ik besloot de demo aan te vragen en binnen korte tijd ontvingen we dit op de werkvloer. We probeerde het uit en er was geen woord gelogen aan de omschrijving. Het was inderdaad heel makkelijk en snel te gebruiken! We besloten dat dit was wat ons bedrijf nodig had en ik nam contact op met het bedrijf om dit oproepsysteem te bestellen.

Veel informatie en een kwalitatief goed product

We hebben dit oproepsysteem nu enkele weken in gebruik en het bevalt ons prima. We hebben het nog niet nodig gehad, maar wel getest. We kunnen het aanraden om de volgende redenen:

  • De website geeft veel informatie
  • Het oproepsysteem is heel goed en werkt effectief
  • Het oproepsysteem komt de veiligheid ten goede

Bent u ook op zoek naar een oproepsysteem? Neem dan een kijkje op deze website!