Idee: mokken met daarop je logo bedrukken bij Maxmokken.nl

maxilia-logoEen van de dingen die tegenwoordig merkbaar een trend zijn in mijn regio betreft je eigen mokken bedrukken bij Maxmokken.nl, voor ondernemers een uitstekende zet om hun bedrijf te promoten. We doen er alles aan om op te vallen, om ons te onderscheiden van al die concurrenten in het veld. Een goede strategie is je klanten iets te geven waar zij echt iets aan hebben – en in ruil daarvoor er bij een aanzienlijk deel hiervan een opdracht uit te slepen!

Evident effect van het investeren in promotieartikelen

Het effect van dergelijke methoden is immers al in meerdere onderzoeken aangetoond en blijkt echt evident te zijn. Het is een investering waar je in directe (toename in opdrachten) en indirecte (de branding van je imago) zin zeer veel profijt van hebt. Besluit je vervolgens je mokken te bedrukken bij Maxmokken.nl, dan zul je merken ook hier veel profijt van te ondervinden. Neem bijvoorbeeld de fotomok die ik liet bedrukken bij Max, zoals hieronder te zien.

35

Het is een prachtige mok in full colour geworden, van een haarscherpe kwaliteit. De bedrukking houdt meer dan driehonderd wasbeurten aan en de kwaliteit is daarmee zeer goed. Bovendien liegt de prijs van de bekers er echt niet om, bij Max is het zeer voordelig. Bovendien laat je hiermee echt een visitekaartje achter voor je klanten, een die zeer representatief is voor hetgeen je wilt uitdragen. Kijk ook eens hieronder naar een volgende afbeelding van het geheel van de mok.

37

Zoals je ziet krijg je bij het mokken bedrukken bij Maxmokken.nl echt waar voor je geld. Een goede tip dus voor (startende) ondernemers die hun bedrijf echt op de kaart willen zetten!