Ik laat mijn polo’s bedrukken bij Max polo’s

maxpolo

Heb je binnenkort een evenement of een beurs waar je met jouw team aanwezig bent? Dan wil je natuurlijk graag dat jouw team er representatief uit ziet. Wil je een polo bedrukken en wel snel en goedkoop geleverd krijgen? Bekijk dan vooral eens de website van Max polo’s en laat je verbazen door de vele voordelen die zij op hun website aanbieden en gegarandeerd zijn bij elke bestelling.

45484_1 (1)

Raadpleeg de website voor het bekijken van een van de hier getoonde bedrukte polo’s. Wist je trouwens dat zij reeds enkele grote ondernemingen geholpen hebben in het bedrukken van relatiegeschenken? Tot hun klantenkring behoren grote bedrijven zoals KLM en Bol.com. Maar, ook ABN-AMRO en Marin behoren tot hun klantenkring.

45286_9231093 (1)

Altijd de goedkoopste in relatiegeschenken

Het zal je niet ontgaan ze dat Maxilia en diens dochter onderneming een van de grootste aanbieders is op het gebied van relatiegeschenken.

Wat vind je trouwens van de bovenstaande afbeeldingen die afkomstig zijn van hun website? Wist je trouwens dat je op de website van Max polos.nl de keuze hebt uit zowel snel geleverde polo’s alsmede goedkope polo’s? De polo’s worden al afgeleverd en bedrukt volgens de voorwaarden van Max polos.nl vanaf een prijs van 4,08 per polo. De snelle polo’s heb je al binnen 3 werkdagen op je deurmat. Ideaal als je op het laatste moment besluit om alsnog polo’s te laten bedrukken voor dat ene evenement. Tevens heb je de mogelijkheid om polo’s in een kleine oplage te bestellen. Dit is al mogelijkheid bij een oplage vanaf 5 stuks.