Inbraak Dordrecht ook bij uw bedrijf voorkomen

Inbraak Dordrecht

Inbraak bedrijfspand

Op welke plek uw eigendommen ook liggen, inbraak is altijd vervelend. Of dat nu gewoon thuis is, of in uw bedrijfspand. Inbraak Dordrecht komt vaak voor en daarop kunt u maar beter voorbereid zijn. In dit artikel leest u een aantal tips om uw bedrijfspand goed te beveiligen en inbraak te voorkomen.

  1. Zorg ervoor dat de laatste die weg gaat (of dat nou medewerkers of schoonmakers zijn) alle ramen sluit en dubbel checkt of de sloten op slot gedraaid zijn.
  2. Plaats niet alleen op de deuren, maar ook op de ramen een alarmsysteem. Sommige systemen kunnen afgaan wanneer een raam geopend wordt binnen een bepaalde tijd.
  3. Laat uw alarmsystemen jaarlijks controleren, zo bent u altijd zeker van een werkend product.
  4. Plaats geen kostbare items in de buurt van ramen of deuren.
  5. Wees ervan bewust dat slechts 1 slot vaak niet genoeg is op een deur. Plaats dus extra inbraaksloten en/of inbraakstrips zodat deuren ook niet ‘geflipt’ kunnen worden.

Inbraak Dordrecht

Inbraak thuis

Wanneer een diefstal in uw huis gepleegd wordt, wordt dat ook wel huisvredebreuk genoemd. Dit woord zegt eigenlijk al genoeg: de vrede in uw huis is verstoord en u kunt zich hierdoor ook erg onveilig voelen. Zeker wanneer je een gezin hebt, wilt u dat iedereen zich veilig voelt. Daarom is het voor uw huis ook erg belangrijk extra sloten te plaatsen. We weten nu dat inbrekers voor elke deur en elk raam wel een trucje hebben om binnen te komen. Daarom is het plaatsen van een alarmsysteem geen verkeerd idee. Gebruik bijvoorbeeld een alarmsysteem dat hard geluid maakt of door het huis lichtflitsen laat schieten. Een inbreker wordt hierdoor snel afgeschrikt, waardoor deze het huis snel zal verlaten. Met een beetje geluk heeft de inbreker dan nog geen buit gemaakt!