Informatie over arbeidsrecht nodig

arbeidsrecht

arbeidsrecht Informatie ontvangen

Met je vragen over ontzettend veel onderwerpen kun je altijd bij mij aankloppen. Echter, als ik zelf een vraag heb vind ik het lastig om hulp te vragen. Ik had namelijk informatie nodig over arbeidsrecht, een gebied waar ik helemaal niet in thuis ben. Een tijd geleden op mijn werk is er een aanvaring geweest tussen een collega en mijn baas. Omdat die relatie al een hele tijd op spanning stond, is de uitkomst van de aanvaring er niet beter op geworden. Mijn baas schijnt te dreigen met ontslag en dergelijken en mijn collega voelt zich niet meer veilig op het werk. Wat we graag willen weten is hoe de rechten van mijn collega eruit zien op het werk. Om gelijk een advocaat in te schakelen leek ons nogal overdreven, maar wij weten ook niet zo goed waar wij dan heen moeten met onze vragen. Graag wil ik mij ook indekken. Het is namelijk altijd prettig te weten wat je rechten zijn zodat je daar op kunt terugvallen. Wie kent er bijvoorbeeld een arbeidsrecht advocaat die ons met korte vragen zou willen helpen?

arbeidsrecht

Jurist ingeschakeld

Na een tijdje dubben hebben wij toch maar een jurist ingeschakeld. Hij leek veel te weten over arbeidsrecht en wilde ons zelfs kosteloos helpen. Mijn baas kwam dit te horen en was er uiteraard niet van gediend. Echter, wij vinden onze rechten belangrijker dan zijn mening. Zo zijn wij dus toch erg blij geweest met de hulp van de jurist en nu weten we beter waar wij aan toe zijn.