Letselschade in Utrecht gekregen

letselschade Utrecht

Onlangs heb ik flinke letselschade in Utrecht opgelopen. Ik reed in mijn auto en toen sprong het stoplicht op rood. Netjes remde ik rustig tot stilstand en toen botste er iemand erg hard tegen de achterkant van mijn auto aan. Door de flinke aanrijding werd mij hoofd heftig heen en weer geslingerd. Ik schrok heel erg, want het ging echt heel hard. De man die dit had veroorzaakt had niet gezien dat het stoplicht op rood sprong. Mijn auto zat flink in elkaar en wij hebben de verzekeringspapieren netjes ingevuld en opgestuurd naar de verzekeraar.

letselschade Utrecht

Erge letselschade in Utrecht

De volgende dag had ik heel erg last van mijn nek. Ik dacht dat het wel over zou gaan en dat het niks ernstigs was. Ik kreeg steeds meer klachten zoals:

  • Stijve nek
  • Hoofdpijn
  • Concentratie- en geheugenstoornissen
  • Vermoeidheid
  • Angstige gevoelens
  • Huidklachten
  • Klachten bij het slikken

letselschade Utrecht

Toen ben ik naar mijn huisarts gestapt, omdat dit toch misschien wel door het ongeluk gebeurd was. Mijn huisarts vermoedde dat ik een whiplash had. Hij stuurde mij door naar de neuroloog, zodat er een specialist naar kon kijken. De neuroloog vertelde dat ik inderdaad een whiplash had en dat de klachten nog konden verminderen. Na drie maanden had ik nog steeds pijn en ik kon niet normaal meer mijn werk uitoefenen, waardoor ik thuis zat. Aan de verzekeraar van de tegenpartij was mijn whiplash doorgegeven, maar deze weigerde tot uitkering van een schadevergoeding. Zo heb ik een advocaat ingeschakeld van de onderneming: SAP. Deze heeft mij goed geholpen en  wij hebben de rechtszaak gewonnen. Wil jij ook een advocaat inschakelen voor letselschade in Utrecht? Kijk dan eens op de website van dit bedrijf.