Lockers met pincode, weg met die sleutel

locker 3

Wanneer je als bedrijf veel freelancers inhuurt of flexwerkers, kan het nuttig zijn om lockers met pincode te gebruiken. Ikzelf heb op veel plekken gewerkt waar je telkens opnieuw een pasje moet aanvragen of een sleutel om toegang te krijgen tot een locker. Deze locker is dan dikwijls ook veel te klein om al mijn spullen in kwijt te kunnen zoals een tas en een jas. Daarnaast kost het redelijk veel tijd om telkens weer een nieuw kluisje aan te vragen. Ook voor het personeel van het bedrijf is dit nadelig, omdat ze tijd kwijt zijn aan het regelen van lockers terwijl deze tijd vaak beter kan worden geïnvesteerd in andere elementen van het bedrijf.

Wat zijn de voordelen?

Gelukkig zijn lockers met pincode een handige oplossing voor dit probleem. Namelijk, deze lockers zijn zo ontworpen dat je een gepersonaliseerde code kunt maken die de locker opent. Je toetst deze simpelweg voor gebruik in, stopt je spullen in het kluisje en vergrendelt deze. Wanneer je je eigendommen weer nodig hebt, gebruik je dezelfde code weer om het kluisje te openen. Zoals ik al eerder zei kost een traditioneel kluisje huren relatief veel tijd, maar met deze oplossing is dit geen enkel probleem meer.

Gemakkelijk, maar ook mooi

Naast de gemakkelijke toegankelijkheid van de lockers, zijn er meer voordelen hieraan verbonden. Zo zijn er kluisjes in meerdere groottes beschikbaar, waardoor jijzelf de keuze hebt uit verschillende lockers, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je wilt opbergen. Daarnaast zijn de lockers te personaliseren qua uiterlijk. Denk bijvoorbeeld hierbij aan het doortrekken van de stijl van een bedrijfspand in de kluisjes, zodat ze een mooi geheel vormen met de rest van de ruimtes. Kortom, de voordelen van lockers met pincode zijn zo enorm groot vergeleken met traditionele kluisjes, dat ik niet meer twijfel om te kiezen voor een locker met een code! Het is snel, toegankelijk en levert voordelen op voor de gebruiker en het bedrijf zelf.