Met gemak een heftruckcertificaat gehaald

3Hoewel ikzelf momenteel in de Randstad opereer, is dit in het verleden niet altijd het geval geweest. Dikwijls begaf ik me voor een baantje naar de uithoeken van Nederland – letterlijk heb ik van het topje van Groningen tot in het puntje van Limburg gewerkt. Die flexibiliteit heeft me ver gebracht ook, dus ik denk dat ik er goed aan heb gedaan. Onlangs was ik in het oosten van het land, ter hoogte van Arnhem, en ook de regio waar Verkeersschool Wesseldijk actief is. Bij hen heb ik ooit nog een heftruckcertificaat gehaald, toen ik een tijdje interim was bij een magazijn en ik precies wilde weten wat de medewerkers moesten leren en kunnen.

Heftruckcertificaten tegen zeer aantrekkelijke prijzen

7In die hoedanigheid probeerde ik me een tijdlang zo frequent mogelijk op de werkvloer en in de dagelijkse werkzaamheden te begeven en zodoende te ervaren hoe het was – vooraleer er vanuit mijn ivoren torentje een oordeel over te vellen. Het heeft mijzelf veel opgeleverd, ik heb er enorm veel van geleerd, van die periode. Zelf heb ik toen ook het heftruckcertificaat gehaald en ik was dit alweer helemaal vergeten, ware het niet dat ik enkele vrachtwagens van de school tegenkwam en er weer levendig aan herinnerd werd. Ik heb zeer positieve herinneringen aan die periode en kan me ook nog goed herinneren dat deze verkeersschool zeer goed onderwijs bood. Vandaar dat ik me bedacht een goed woordje voor hen te doen en enkele woorden aan ze te wijden op mijn blog. Mocht je in deze regio actief zijn, dan raad ik het je aan met Wesseldijk in zee te gaan. Kijk hieronder eens naar het zeer voordelige aanbod dat ze hebben. 

6