Mijn vriend had hier zijn horeca parasols gehaald

horeca-parasols-3Goedemorgen beste mede ondernemers. Vandaag heb ik hopelijk weer een interessant artikel voor jullie. Het is dan ook meer bestemd voor restauranthouders. Natuurlijk ook voor ondernemers die een buitenterras hebben. Ik heb het over horeca parasols. Een vriend van mij vroeg of ik hier een artikel over wou schrijven omdat dit hem zo goed was bevallen. Natuurlijk doe ik eerst zelf research voordat ik klakkeloos over iets ga schrijven. Ik moet zeggen dit ik inmiddels ook lovend ben over wat Xterior te bieden heeft. Zij bieden namelijk naast parasols ook terrasschermen en zonwering installaties. Dit allemaal natuurlijk voor zakelijke ondernemers. Ik was dan ook erg verrast toen ik op xterior.nl zat en hun assortiment zag.

logo

Alles om ervoor te zorgen dat jou klanten in de schaduw zitten

Natuurlijk vinden de meeste klanten wanneer zij op het terras gaan zitten de zon heerlijk. Op dit soort momenten heb je dan ook geen parasol of zonwering nodig. Maar als de herfst maanden er weer aankomen is het qua temperatuur nog wel lekker om buiten te zitten. Alleen wanneer het regent doe je dit natuurlijk niet. Vandaar dat je bij Xterior terecht kunt voor horeca parasols. Dit natuurlijk in verschillende vormen zoals een ronde, vierkante of rechthoekige uitvoering. Dit ook nog eens in verschillende maten, tussen de twee en acht meter. Zo kun je ervoor zorgen dat jou klanten nog langer buiten zitten. Zo had die vriend van mij twee parasols gekocht van zes meter. Dit natuurlijk met zijn logo en bedrijfskleuren erop. Als er eenmaal onder zit wil je er niet meer weg. Wat hem betreft is deze firma dan ook een echte aanrader.

Banner-Ambiente-Glatz