MKB factoring kan ik iedereen aanraden!

MKB factoring

MKB factoringMocht jij nog nooit van MKB factoring gehoord hebben, dan moet je zeker even verder lezen. Het is namelijk een hele fijne manier om meer financiële zekerheid te krijgen op zakelijk gebied. Zelf ben ik 5 jaar geleden begonnen als zelfstandig ondernemer en inmiddels is mijn bedrijf gegroeid met verschillende medewerkers. Alles wat ik doe vind ik ongelofelijk leuk, maar een tijdje geleden werd ik al het papierwerk toch wel zat. Voor alle contracten en dergelijke zaken op het gebied van recht had ik al een boekhouder in dienst, maar voor het stuk van mijn financiën had ik dat nog niet. Hiervoor ben ik toen eens gaan zoeken, want het leek mij wel fijn om ook dit uit te gaan besteden.

De werkwijze van MKB factoring

MKB factoring

Toen ik online ging zoeken kwam ik al snel terecht bij de MKB factoring van Finqle. Hierover las ik al vaker goede verhalen en ik was wel benieuwd of dit misschien ook iets voor mij zou zijn. Op hun website vond ik veel informatie over de werkwijze. Het is hierbij zo dat jij zelf een factuur online kunt indienen en het geld dan binnen 24 uur op jouw rekening gestort krijgt. Het fijne is dat zij dan verder de afhandeling doen met de debiteur, waardoor jij daar geen zorgen meer over hoeft te hebben. Je kunt wel ten alle tijden inzien hoe dit proces verloopt en of iemand al betaalt heeft. Deze transparantie sprak mij erg aan en daarom heb ik er toen voor gekozen om van deze dienst gebruik te gaan maken.

Een hele tevreden klant

Tot op de dag van vandaag heb ik nog geen spijt gehad dat ik gebruik ben gaan maken van MKB factoring. Ik vind het fijn dat alles makkelijk in gebruik is en dat ik daardoor ook mijn medewerkers rekeningen kan laten invoeren.