Muursticker voor op kantoor

Muursticker

Als jij redelijk vaak klanten ontvangt op kantoor dan is het erg leuk om een muursticker met het logo van het bedrijf aan de muur te hangen. Dit zorgt ervoor dat het gesprek beter verloopt en ook word jij iedere keer trots als jij het logo van het bedrijf ziet hangen in jouw kantoor. Dit is niet alleen goed voor het gevoel maar ook voor jouw productiviteit. Hier vind je meer informatie over het laten maken van een muursticker voor op kantoor. 

Logo omzetten naar een muursticker

Als jij een logo van het bedrijf wilt gebruiken als muursticker en het is niet jouw eigen bedrijf, dan moet je even contact opnemen met de eigenaar van het bedrijf om te vragen of je het logo mag gebruiken en of zij de afbeeldingen van het logo kunnen aanleveren. Omdat het niet jouw grafisch eigendom is, ondanks dat je een werknemer bent, magF je nooit zonder toestemming het logo gebruiken. Het is ook altijd even netjes om aan de eigenaar van een grafisch ontwerp te vragen of je het ontwerp mag gebruiken. Zodra je toestemming hebt kan je een formaat uit kiezen bij een drukkerij en het logo omzetten naar een muursticker. 

Muursticker

Muursticker aanbrengen 

Als jij de muursticker binnen hebt dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk ophangen. Voor het resultaat is het enorm belangrijk dat je weet hoe je op de juiste manier een muursticker aanbrengt. Muurstickers zijn niet geschikt voor ramen en plak ze daarom alleen op de muur. Het begint met het schoonmaken van de muur met warm water. Gebruik hier nooit schoonmaakmiddelen voor en laat de muur ook drogen. Na enkele uren is het de bedoeling dat je langzamerhand de muursticker aanbrengt. Zorg dat je met een voorwerp eroverheen kan strijken waardoor bubbels en rimpels verwijderen.