Nieuwe spandoek gemaakt op Reclamedeal

ReclamedealAfgelopen maand was ik op een verjaardag van een vriend van ons. We hadden het over wat zakelijke dingen en toen kwam het bedrijf Reclamedeal aan te pas. Zo had die vriend van mij een nieuwe spandoek gemaakt met behulp van Reclamedeal. Hij vertelde tegen ons dat het een uitstekend bedrijf is met een hoop ervaring. Daarnaast waren ze ook nog eens erg voordelig, terwijl ze spandoeken van uitstekende kwaliteiten leveren. Dat maakte mij erg nieuwsgierig.

Ik ben toen thuis gaan kijken op de website van Reclamedeal en dat was inderdaad het geval. Vergeleken soortgelijke bedrijven waren ze stukke voordeliger. Er stonden een hoop positieve reacties op de website. Zo stond er dat ze een goede service hebben, scherpe prijzen en kwaliteit leveren. Dat zijn 3 punten waar iedere klant naar opzoek is en belangrijk vind. Ik heb daarom contact opgenomen met het bedrijf en gevraagd naar wat informatie. Ik werd erg professioneel te woord gestaan en zeer vriendelijk ook!

Echt een aanrader. roll up banner

Op advies van de meneer aan de telefoon viel mijn keus op een andere afmeting. Je had namelijk de keus uit meerdere afmetingen, afwerkingen en materialen. Uiteindelijk heb ik toch mijn keus gemaakt en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Met vier dagen kwam het ze het al bezorgen, dus top! Ik ben ook zeer tevreden over het spandoek. Het is gemaakt van goede kwaliteiten en daarom ook echt een aanrader! Kijk snel op de website voor meer informatie.