Notitieblokjes bedrukken met bedrijfslogo

maxilia-logoWelkom allemaal, beste lezers. Zoals jullie weten ben ik een creatieve ondernemer die werkzaam is in de regio Amsterdam. Omdat ik veel mee maak deel ik de interessante dingen met jullie. Zo zat ik laat weer op de site maxgiving.nl, dit is inmiddels toch wel een van mijn favoriete website voor kantoorartikelen. Je kunt hier vrijwel alles kopen wat je nodig hebt. Om een paar categorieën op te noemen: pennen, tassen, mokken, schrijfmappen, computer items en notitieblokjes. Over dat laatste wil ik dieper in gaan. Dat was namelijk mijn laatste aankoop. Zo heb ik dus notitieblokjes bedrukken laten bij Max Giving. Heel handig voor op het kantoor en er buiten. Op het kantoor kunnen ze gebruikt worden wanneer je in gesprek bent met een klant en je moet informatie opschrijven. Of wanneer je een boodschap moet doorgeven aan een collega die dan niet aanwezig is. Je plakt deze dan op zijn computerscherm en de volgende dag ziet hij direct het bericht. Op deze wijze doe ik het altijd, en dit wordt wel gewaardeerd kan ik zeggen. Buiten het kantoor kunnen deze notitieblokjes gebruikt worden als promotie. Denk hier bijvoorbeeld aan een beurs. Wanneer je een prospect gesproken hebt en je geeft hem zo’n blokje mee. Twee weken laten gebruikt hij deze nog steeds, en komt hij constant in aanraking met de bedrijfsnaam. Goede manier van promoten dus. Wanneer jij de notitieblokjes bedrukken laat bij Max Giving, kun je dat in verschillende formaten doen.

Formaat notitieblok

notitie 2

De formaten waaruit je kunt kiezen zijn: A4, A5, A6 maar ook een blokje van een paar centimeter. Zo heb je dus keuze genoeg. Natuurlijk met je bedrijfslogo er op. Voordat ik mijn eerste bestelling had gedaan, vroeg ik om een eerst een sample te ontvangen om te zien of het bedrijfslogo er mooi op stond. Dit was gelukkig geen probleem. Mede hierdoor is Max Giving een echte aanrader, dus laat vanaf nu je notitieblokjes bedrukken bij deze firma!

2736_08