Ontvang smartengeld bij whiplash via de service van Top Letselschade

Als iemand je van achter raakt met de auto, dan knalt je hele lichaam met een flinke kracht naar voren. Dit gebeurt al bij een kleine snelheid. Een klein tikje doet je hoofd meteen naar voren vallen en vervolgens weer naar achter. Dit heb je al als je iets te hard remt. Dus als iemand met wat meer snelheid tegen je bumper aanrijdt, dan is whiplash al snel het gevolg. Je moet je voorstellen dat je hoofd dan met zoveel snelheid en kracht naar voren en vervolgens weer naar achteren knalt, dan je hele nek en wervelkolom een enorme klap te verduren krijgen. Whisplash is dan ook veel meer dan een wat stijve nek of een beetje hoofdpijn. Het is een pijn die lang aanhoudt, een stuk heftiger is dan je normale nek- en hoofdpijn en die er dus ook toe kan leiden dat je in een lang hersteltraject terecht komt. Je kunt dan niet meer werken en je maakt veel kosten bij dokters en ziekenhuizen. Whiplash komt het meeste voor bij mensen die van achteren zijn aangereden. Dat betekent dat er vaak ook een duidelijke schuldige is. Ook als je zelf opeens hard op de rem gaat en van achter geraakt wordt, dan is het vaak meteen ook duidelijk dat de degene achter je te dicht op je auto zat. Dat is waarom bumperkleven niet mag en je gepaste afstand moet houden. Dit is juist omdat auto’s voor je opeens kunnen remmen en je dus voldoende remweg moet hebben. Als je zelf hard op de rem trapt terwijl dat nergens voor nodig is, dan is het uiteraard een ander verhaal, hoewel je dan nog steeds kunt claimen dat de ander te dicht op je zat. Je hebt met whiplash dus bijna altijd recht op smartengeld. Maar dat geld moet je dan nog wel zien te krijgen. Daarom doe je er goed aan om smartengeld whiplash te claimen met behulp van een jurist. Je kunt dan ook het beste een beroep doen op een letselschade expert die zich toelegt op dit soort claims. Je weet dan immers zeker dat de jurist in kwestie ervaring heeft met dit soort gevallen en dus is de kans op succes bij het claimen van smartengeld bij whiplash ook zo hoog mogelijk. Omwille van deze hoge kans op succes bij het claimen van het smartengeld bij Whiplash, kun je het beste een beroep doen op Top Letselschade. Hieronder lees je meer over deze specialist.

Neem contact op met Top Letselschade en claim je smartengeld whiplash

Mocht je op zoek zijn naar een geschikte partner voor het oplossen van je geschil met de veroorzaker van je whiplash, dan kun je een beroep doen op Top Letselschade. Samen kunnen jullie dan aan de slag om het smartengeld whiplash te gaan claimen. Kijk dan ook gerust eens op de website van topletselschade.nl voor meer informatie. 

Ontdek de diensten van Top Letselschade

Top Letselschade kan je bij verschillende situaties helpen. Dat kan zijn bij smartengeld whiplash, maar dat is niet het enige. Naast het claimen van smartengeld bij Whiplash, kun je ook een beroep doen op Top Letselschade voor: 

  • letselschade door een dier
  • Berdrijfsongeval
  • Verkeersongeval