Onze salarisadministratie in Purmerend

salarisadministratie Purmerend

Ons bedrijf bestaat uit meer dan 25 personen en daarom is een goede salarisadministratie in Purmerend van groot belang. Voorheen toen er nog niet zoveel medewerkers aanwezig waren, konden wij dit makkelijk zelf regelen, maar het laatste half jaar werd dit alleen maar ingewikkelder. Daarom leek het ons verstandig om dit niet meer zelf te regelen, maar hiervoor een professioneel bedrijf erbij te halen. Natuurlijk hebben wij eerst goed naar alle recensies en andere informatie gekeken, voordat wij telefonisch contact gingen zoeken met dit bedrijf. Het is namelijk wel een zeer persoonlijk iets en daar neem je niet iedereen voor aan.  salarisadministratie Purmerend

Zeer betrouwbaar bedrijf

Nadat wij vanuit onze kant ons huiswerk hebben gedaan en op zoek zijn gegaan naar een betrouwbaar adres, zijn wij bij DAAN Administraties terecht gekomen. Zij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en controleren van financiële zaken, voor zowel startende als ook voor ZZP’ers en midden- en kleinbedrijven.

Tegenwoordig hoeven wij ons geen zorgen meer te maken over de salarisadministratie in Purmerend, nu wij deze zaken uit handen hebben gegeven. Niet alleen is ons personeel zeer tevreden hierover, want zij hebben nu op tijd hun geld op de rekening staan. Maar ook wij zijn zeer tevreden, nu hebben wij veel meer tijd over voor andere belangrijke zaken.