Partijhandel en zakelijke goederen doorverkopen? Hier zijn tips!

artijhandel en zakelijke goederen

Partijhandel en zakelijke goederen inkopen en opnieuw verkopen kan je een hele goede zaak opleveren. Het kan als baan goed fungeren, maar ook als extra verdienste kan het genoeg opleveren om net van wat extra’s in het leven te genieten. Als je hier genoeg motivatie en interesse voor hebt, kan je een heel eind komen met de juiste tips. Daarom zijn hier een aantal dingen waarop je moet en kan letten als je aan partijhandel en zakelijke goederen handel doet! Je kan een hoop geld verdienen, maar alleen als je de juiste tactiek toepast. Anders loop je ook het risico dat je juist veel geld verliest, wat zonde zou zijn. Dus bereid je goed voor als je nieuwe plannen hebt voor partijhandel en zakelijke goederen handel! 

Wat is partijhandel en zakelijke goederen (handel)?

Partijhandel en zakelijke goederen staan vooral voor dingen opkopen die hetzelfde zijn (bulk, ook wel genoemd), bijvoorbeeld knuffels van allemaal dezelfde kleur en soort, of juist kleding met dezelfde maat, kleur en print. Er zijn veel mogelijkheden, zeker als je je eigen bedrijf wilt starten in partijhandel. Zo kan je deze zakelijke goederen (dingen die een bedrijf draaiende houden, van kleine dingen als pennen tot grote dingen als bureaustoelen) verkopen voor een betere prijs wanneer je ze in grote hoeveelheden koopt. Verzendkosten en alle kleine extra’s worden dan verrekend met de prijs voor één voor een particulier, waardoor je er genoeg winst op overhoudt als je je partijhandel business start! 

Partijhandel en zakelijke goederen

Waarvoor is het handig?

Het is handig om in bulk dingen in te kopen als je een (eigen) business hebt of je bij dit soort management van een groter bedrijf werkt. Als je zeker weet dat het product goed aanslaat, dan kan je grote hoeveelheden van iets kopen om geld te besparen, zowel op verzendkosten als het kopen van grote hoeveelheden dat veel geld scheelt. Daarom is het voor particulieren goedkoper om dingen bij jou te kopen, want als ze specifieke producten zelf moeten kopen zijn ze meer geld kwijt dan jij met grote hoeveelheden. Wanneer begin jij met partijhandel?!