Selfstorage

1Box

Als u aan het verhuizen bent of gewoon wat extra ruimte nodig hebt, is opslagruimte huren een goede optie. Hier vindt u alles wat u moet weten over het huren van opslagruimte.

Wat is Self storage?

Self storage is in wezen het huren van een ruimte om uw bezittingen op te slaan. Dit kan alles zijn van een klein kastje tot een grote garage. U hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw spullen, en de meeste self storage faciliteiten hebben klimaatcontrole om uw spullen te beschermen tegen schade.

1Box

Hoeveel kost het?

De prijs van self storage varieert afhankelijk van de grootte van de opslagruimte en de tijd die u de opslagruimte nodig heeft. Over het algemeen geldt dat hoe langer u de opslagruimte nodig heeft, hoe goedkoper het is. De prijzen zijn ook over het algemeen lager als u van tevoren boekt.

Wat moet ik meebrengen?

Als u een opslagruimte huurt, moet u zelf voor een slot en een sleutel zorgen. U moet ook zorgen voor uw eigen verzekering voor uw bezittingen. De meeste self storage faciliteiten hebben een verzekering die u kunt kopen, maar het is niet verplicht.

Wat zijn de regels?

De regels voor self storage variëren van faciliteit tot faciliteit, maar in het algemeen mag u geen illegale, ontvlambare of bederfelijke spullen opslaan. Sommige vestigingen kunnen andere beperkingen hebben, dus zorg ervoor dat u dit bij de vestiging controleert voordat u een opslagruimte huurt.

Voordelen van self storage

  • U heeft 24/7 toegang tot uw bezittingen
  • Uw bezittingen zijn beschermd tegen het weer
  • U kunt bijna alles opslaan in een self storage unit
  • Self storage is meestal goedkoper dan het huren van een traditionele opslagruimte

Nadelen van self storage

  • U moet voor uw eigen slot en sleutel zorgen
  • U moet zelf zorgen voor een verzekering voor uw bezittingen
  • De regels voor self storage verschillen van faciliteit tot faciliteit

Nu u alles weet wat er te weten valt over self storage, is het tijd om te beginnen! Vind een 1Box self storage vestiging bij u in de buurt en ga vandaag nog aan de slag!