SEO Copywriting

seo copywriting

Maakt jouw bedrijf wel gebruik van content marketing en copywriting, maar genereert het geen leads of conversie? Of wil jij jouw bedrijf graag laten groeien door meer leads en conversie te generen dan je nu doet? Dan is SEO copywriting zeker interessant voor jou!

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization of Zoekmachine optimalisatie. Dit betekent dat alle vormen van tekst en content op de platformen van een bedrijf worden verbeterd zodat ze via zoekmachines zoals Google of Ecosia beter te vinden zijn voor het desbetreffende publiek. Dit zorgt voor een organische groei van het verkeer op de verschillende platformen. Een van de belangrijkste methodes voor deze optimalisatie is via keywords. Potentiële klanten moeten je makkelijk kunnen vinden door te zoeken naar belangrijke keywords. Door deze keywords in teksten en content te verwerken, zullen deze mensen jouw bedrijf sneller tegenkomen.

seo copywriting

Kan ik dit zelf doen?

Natuurlijk is SEO iets wat je zelf kan doen, maar dan moet je wel eerst leren hoe het moet en je moet natuurlijk zelf de teksten en andere content schrijven. Als dat voor jou geen optie is, kan je dit natuurlijk uitbesteden bij een marketing bureau die SEO doet. Ecoteers is zo’n marketing bureau! Ecoteers heeft een copywriting dienst waarbij alle content SEO-proof geschreven wordt door een team van ervaren schrijvers. Ecoteers zal je helpen met het opzetten van een content planning en het schrijven van de artikelen. Het team van schrijvers zorgt ervoor dat de SEO teksten jou online vindbaarheid vergroten en een hogere conversie genereren. 

Wil je het toch liever zelf doen? Dan kan Ecoteers je ook een kick-start geven! Wil je meer weten hierover, over Ecoteers, hun copywriting dienst en hoe ze je verder nog zouden kunnen helpen? Ga dan snel naar de website!