Subtiel reclame maken

party prikkers

Je kunt natuurlijk op een feest grote reclameborden ophangen met de naam van je bedrijf erop, maar of dit de sfeer verhoogt in de zaal is nog maar de vraag. Natuurlijk heb je ook de keus om het een beetje subtieler aan te pakken, met party prikkers bereik je iedereen en maak je toch reclame voor je bedrijf. De meeste mensen willen tijdens het drinken van een drankje ook wel een lekker hapje erbij, de prikkers komen zo bij iedereen terecht. Door deze te bedrukken met een leuke tekst of uiting, die wel met je bedrijf heeft te maken maak je voordelig reclame. 

Geschikt voor grote evenementen

Stel je voor dat je de winkel of onderneming onder duizenden mensen bekend kan maken, volgens ons is dit de droom van iedere ondernemer. Maar helaas is reclame maken erg duur, maar niet met de party prikkers van relatiegeschenken.nl. Sta je als bedrijf op een groot evenement of een grote beurs waar duizenden mensen komen, laat de prikkers bedrukken met het logo van je bedrijf en maak op die manier reclame. Nog nooit is het zo eenvoudig geweest om onder het genot van een hapje en een drankje naamsbekendheid te maken. 

party prikkers

Speciaal voor cateringbedrijven

Heb je een eigen bedrijf in de catering, dan wil je natuurlijk ook bekender worden. Lever je hapjes af voor een feest bij een klant, wat is er dan eenvoudiger dan een aantal party prikkers erbij te leveren. Op deze manier ben je niet alleen de klant van dienst, je bedrijf wordt ook bekend bij de gasten die op het feest zijn. Mensen zullen snel onder de indruk zijn van de lekkere hapjes, en misschien wel een prikker mee naar huis nemen om ook gebruik te maken van je diensten. Onbewust ben je bezig om potentiële klanten te werven voor je catering.