Tip: Administratie ZZP

Een kennis van mij is ondernemer in de marketing. Hij adviseerde mij om een goede boekhouder te zoeken. Ik ben vervolgens gaan zoeken op het internet onder ”Administratie ZZP” en kwam terecht bij Administratiekantoor Ben Snijder. Een groot bedrijf met een uitgebreide dienstverlening. Zo doen zij Administratie ZZP, belastingadvies, jaarrekening, belastingaangifte en administratie. Doordat hun zo’n grote dienstverlening hebben, kunnen zij het totaalpakket leveren wat erg belangrijk is.

Uiteraard staan er op internet veel bedrijven. Wij zijn alle websites gaan vergelijken en kozen er uiteindelijk voor om voor Ben Snijder te gaan. Dit heeft natuurlijk een aantal redenen. Zo staan er op internet veel goede reacties en is de website professioneel ingedeeld. Het fijne is ook dat alle diensten duidelijk worden omschreven, zodat je precies weet wat ze doen.

Echt een aanrader

Het bedrijf heeft korte lijntjes. Zodra je een probleem hebt of een vraag kan je altijd contact opnemen. Telefonisch en via de mail. Zij helpen je direct en persoonlijk vind ik dat erg fijn! Zo hoef ik niet dagen te wachten op een reactie en kan ik direct verder met mijn werk. Het is daarom ook aan te raden om contact op te nemen met het bedrijf. Zij staan je graag te woord.