Tip: kies zelf voor de linkbuilding pakketten die bij je wensen passen

#15

Misschien heb je al wel eens ervaring opgedaan met linkbuilden? Zo niet, dan zal ik het kort even uitlichten. Linkbuilding is onderdeel van een grotere SEO strategie, die staat voor Search Engine Optimization. Wat dit inhoudt is te groot om hier een heel bericht aan te wijden, maar waar het op neerkomt is dat je zorgt voor een hoge en een stabiele positie in Google. Word je hoog aangeprezen in Google, op basis van zogenaamde verdiende referenties, dan kun je wel nagaan wat het voordeel daarvan is: exposure en dus klanten. Tegenwoordig kun je ook kiezen uit losse linkbuilding pakketten, om een bepaald onderdeel van je strategie extra kracht bij te zetten. 

Kies je eigen linkbuilding pakket of losse link

#1Deze linkbuilding pakketten kun je bij Linkbuilding Masters bestellen, en ze variëren in inhoud en prijs. Zo heb je al een standaard linkbuilding pakket met daarin twintig startpagina links en vijf linkpartner links voor 155 euro. Dat loopt op tot een professioneel pakket van 899 euro, met daarin vijftig startpagina links, tien linkpartner links, acht content links, tien comment links en acht bedrijvengidsen links. Het voordeel van Linkbuilding Masters is dat ze anticiperen op de markt en op de updates van Google uit en dat ze veel kwaliteit bieden voor relatief zeer weinig geld.

Je kunt zodoende altijd een pakket op maat bestellen dat bij je wensen past. Bovendien kun je, met als doel een bepaald deel van de linkbuilding te intensiveren, losse links bestellen. Een losse content link bijvoorbeeld, kost 45 euro per stuk. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan rond op de pagina van Linkbuilding Masters!

#17