Tip: stijlvolle en ergonomische baliestoel

ergo20Vandaag alweer mijn tiende bericht, dat gaat toch sneller dan gedacht! Als ik om me heen kijk, zie ik ook vele onderwerpen om over te schrijven, mogelijkheden volop. Vanuit mijn eigen omgeving word ik keer op keer geïnspireerd tot zaken om over te schrijven. In en om de onderneming loop je immers tegen zovele diensten en producten aan die het waard zijn te benoemen. Dit keer zoom ik in op de baliestoel van de receptionisten.

Ergonomische stoel voor achter de balie

ergo18Om deze representatief onze klanten te woord te kunnen staan, heb ik gekozen voor een heel chique stoel. Maar belangrijker nog dan dat het er representatief uit moest komen te zien, vond ik het dat het comfortabel zou zitten voor mijn medewerkers. Immers, je wilt dat mensen een goede houding aannemen – niet alleen voor henzelf maar ook voor jouzelf. Iedereen heeft baat bij een goede investering namelijk, op de korte en de lange termijn. Mijn mensen hebben een zittend beroep en ik dien mijn verantwoordelijkheid te nemen in het verzorgen en faciliteren van geschikte mogelijkheden voor hen.

ergo19Vandaar dat ik koos voor twee verschillende typen van de baliestoel die geïnspireerd zijn op een zadel. Je zou er misschien in eerste instantie niet vanuit gaan, maar dit blijkt een zeer ergonomische zit – een die ook als zeer prettig wordt ervaren door het personeel achter de balie. Sterker nog, zij hebben mij ervan weten te overtuigen zelf ook een soortgelijke stoel uit te zoeken voor achter mijn eigen bureau. Bestudeer de foto’s eens die ik aan deze website heb toegevoegd en je ziet direct het voordeel dat je hieruit haalt!