Vanaf nu hoef jij je BTW aangifte nooit meer uit te besteden

Sommige ondernemers besteden het doen van de BTW aangifte uit aan een boekhouder of accountantskantoor. In veel gevallen is dit helemaal niet nodig en bovendien zijn de diensten van dergelijke professionals behoorlijk prijzig. Je kunt het ook zelf, zonder veel geld uit te geven en zonder dat je daar veel boekhoudkundige kennis voor nodig hebt. Maak kennis met het nieuwe online boekhoudkundige programma Yoursminc, je BTW aangifte indienen ging nog nooit zo makkelijk.

via een gebruiksvriendelijk platform je BTW aangifte doen

Boekhoudprogramma’s zijn niet nieuw, maar de meeste programma’s op de markt richten zich vooral op boekhouders zelf. Het zijn ingewikkelde programma’s die voor iemand die er niet jarenlang voor naar school is geweest onduidelijk overkomen. Daarin is Yoursminc anders. Het is een gebruiksvriendelijk programma dat iedere ondernemer direct kan gebruiken. Het overzicht dat je krijgt is helder en helpt je om inzicht te krijgen in je eigen financiën.

Eenvoudig je hele administratie op één platform bijhouden

Van BTW aangifte, tot het versturen van facturen, het maken van een overzicht van je uitgaven. En zelfs het koppelen van een mutaties op je zakelijke rekening zodat ze direct in je administratie worden opgenomen, het kan allemaal met het platform van Yoursminc. En heb je hulp nodig bij het invullen van je administratie? Dan staat er altijd een medewerkers klaar om je via de chat verder te helpen.