Vertrouwen op je systeem

industrial PC

Er zijn omstandigheden waarbij je er vanuit moet kunnen gaan dat je systeem je niet in de steek laat, met een industrial PC heb je een systeem waar je op kunt bouwen. De kracht ligt met name in de zeer hoge kwaliteit onderdelen welke worden gebruikt voor het samenstellen van een computer, behuizingen die zijn afgestemd op de omgeving zodat je er overal gebruik van kunt maken. Alles wordt naar wens afgestemd voor zowel de werkzaamheden als de omgeving waar je in werkt. 

Voldoet aan de strengste eisen

Een systeem om het netwerk van beveiliging computers aan te sturen, of een computer die je nodig hebt als je op zee zit met je bedrijf. In beide gevallen kun je niet zonder systeem, met een industrial PC heb je dan precies wat je nodig hebt. Een betrouwbaar systeem, om altijd en overal snel je werkzaamheden te kunnen doen. Ook voor speciale aansturing van een netwerk of programma’s welke niet alledaags zijn.

industrial PC

Behuizing bestand tegen stof en vocht

Wanneer je gebruik maakt van een industrial PC, moet je een behuizing hebben die in iedere omgeving goed kan functioneren. De behuizing van een ikbenstil.nl computer, is bestand tegen zowel vocht als vuil en overal te gebruiken. De voeding en hardware is van industriële kwaliteit, waardoor je geen zorgen hebt om deze de werkzaamheden wel aankunnen. Ikbenstil is de specialist op het gebied van computers voor de industrie, om jaren met een vertrouwd en goed gevoel je werk te kunnen doen waar dan ook.