WAAROM MAGAZIJNSTELLINGEN?

Magazijnstellingen, voor het overzichtelijk opruimen van het opberghok, garage, kantoor en magazijn. De uiteenlopende modellen maken het mogelijk om alle spullen overzichtelijk op te bergen, waarbij de beschikbare ruimte maximaal gebruikt wordt. In een oogopslag zien wat in de schuur of in het magazijn staat? Dan zijn magazijnstellingen een must.

De keuze voor een magazijnstelling

Stellingen of magazijnrekken bieden volop ruimte om alles op te bergen wat later gebruikt zal worden. Of het nu om speelgoed gaat waarop de kinderen uitgekeken zijn of een voorraad producten die niet meteen in de winkel geplaatst kunnen worden, de magazijnstellingen zijn zowel door consumenten als producenten en winkeliers te gebruiken. Door het stevige materiaal zijn de magazijnstellingen bestand tegen veel gewicht en garanderen een grote opslagcapaciteit. De uitgebreide keuze aan stellingen maakt het mogelijk om conform de eigen wensen en behoeften het juiste rek aan te schaffen, waarbij sommige magazijnstellingen de optie hebben om de legplanken variabel te plaatsen, zodat kleine en grote spullen overzichtelijk opgeruimd kunnen worden.

Overzicht en gemak

Behalve dat magazijnstellingen overzichtelijk zijn, wordt het ook heel makkelijk om bij de gewenste spullen te komen. Door een vernuftige indeling worden zware en grote stukken onderin geplaatst, terwijl lichte en kleine zaken bovenin hun plek vinden. Hierdoor wordt meteen duidelijk welke goederen waar opgeborgen zijn en indien sprake is van een winkelmagazijn, krijgt men snel inzicht in welke producten bijbesteld of aangevuld dienen te worden.

Nooit meer wanorde in de garage, op kantoor of in het magazijn, want met een magazijnstelling wordt overzicht gecreëerd.

Of het nou STOW magazijnstellingen, grootvakstellingen of bakstellingen zijn; bij https://123magazijninrichting.nl bent u op uw plek.

Gebruikte stellingen