Website maken voor dummies: mijn ervaringen

Website maken voor dummies

Ik heb een tijdje geleden mijn eigen bedrijf opgezet, ik was op zoek naar een website maken voor dummies. Aangezien tegenwoordig het bereik online erg groot is, wilde ik mijn website opzetten. Ik wist niet waar ik moest beginnen, ik ben namelijk niet erg technisch of creatief aangelegd. Na een speurtocht op het internet kwam ik bij Webbouwen aan de Keukentafel uit. Via dit platform bieden ze het maken van een website wat iedereen vanaf de keukentafel kan doen. Precies wat ik nodig had! Ik had de keuze om de website zelf te bouwen, of om het uit te besteden. Ik heb gekozen voor uitbesteden, ik wilde namelijk me volledig focussen op mijn eigen bedrijf. Bovendien heb ik geen ervaring met het bouwen van een website en aangezien er ervaring en expertise werd geboden was mijn keuze snel gemaakt. 

Website maken voor dummies

Er werd naar me geluisterd

Website maken voor dummies: dit betekent dat zelfs ik mijn eigen website kon maken! Ik had nog niet een huisstijl in gedachten, die ik wilde hanteren voor mijn bedrijf. Wel had ik kleuren bedacht hiervoor, het begin was er dus. Ik koos ervoor om het bouwen van mijn website uit handen te geven, op deze manier had ik meer tijd om andere dingen voor mijn bedrijf te regelen. Ik besprak mijn gewenste huisstijl en de inhoud van de website, maar daarna liet ik alles uit handen. Ik vond het erg spannend, ik wist niet wat ik kon verwachten. Tijdens dit proces werd er goed naar me geluisterd en er werden veel vragen gesteld. Zo wisten ze zeker dat ik blij zou zijn met het eindresultaat en konden ze goed en efficiënt bezig met het bouwen van mijn website. 

Het uiteindelijke resultaat

Ik was erg enthousiast toen ik het eindresultaat van mijn website kreeg. Het resultaat ging boven mijn eigen verwachtingen uit, ik was er dus erg blij mee. Alles wat ik vooraf had aangegeven was verwerkt in mijn website. Het zag er professioneel uit, met een mooie huisstijl. Ik denk dat mijn klanten blij zullen zijn met het resultaat, en goed hun weg kunnen vinden op de website. Ik ben in elk geval erg tevreden. Wil jij voor jouw bedrijf ook een website bouwen, om zo online een groter bereik te genereren? Weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken, net zoals ik? Kijk eens op de website, ze kunnen vast wel iets voor je betekenen!