Welke pen heeft jouw voorkeur?

Een vulpen kopen via pwakkerman makkelijker kunnen we het je eigenlijk niet maken. Wanneer je op zoek bent naar een goed vulpen en dit graag online doet dan hebben hun het grootste assortiment in diverse uitvoeringen en merken. Deze online webshop heeft ook een fysieke winkel in Amsterdam. In Amsterdam is deze naam echt een begrip. Hij bestaat immers al sinds 1927.

Waarom een Parker?

Parker vulpen kopen? Deze kun je zeker vinden in verschillende uitvoeringen. Parker heeft de eerste vulpen ontwikkeld omdat hij niet tevreden was met de pennen destijds. Ze lekten en wanneer je er mee ging schrijven zat alles helemaal onder de inkt. Heel vervelend dus! Daar wilde hij heel graag verandering in brengen en dat is hem gelukt met de Parker vulpen. Hij ontwikkelde de pen op een manier waardoor de inkt die niet gebruikt werd terug zou lopen het reservoir in zonder dat hij zou gaan lekken. Superhandig natuurlijk!

De hoogste berg van Europa

Wat heeft dat nu met pennen te maken zal je nu denken. Eigenlijk niet zo heel erg veel wil het niet zo zijn dat het merk Montblanc de naam te danken heeft aan de gelijknamige hoogste berg van Europa. Maar nu genoeg over bergen, we gaan het hebben over de schrijfwaren en schrijfgerei van dit toonaangevende merk! Montblanc bestaat al vanaf 1906 en is opgericht door een bankier en een ingenieur. Zij wilden net zoals Parker een vulpen ontwikkelen waarvan de inkt terug zou lopen het reservoir in en dat is ze gelukt. Een Montblanc via pwakkerman.com bestellen is hartstikke simpel. Je legt in je wagentje wat je mooi vind en verder lijkt het ons wel duidelijk wat je dan moet doen. Het uitleveren gebeurd heel snel dus met een beetje mazzel heb jij de volgende dag al die mooie pen in huis.

Pennen met logo

Wil je graag een pen met een logo erin? Dat kan als je voor Waterman pennen met logo gaat. Waterman is een merk pennen wat bestaat sinds 1883. In eerste instantie heette het Ideal Pen Company maar dat veranderde in 1888 naar Waterman. Waterman staat bekend om een zeer veelzijdige collectie van pennen en andere schrijfwaren. Wist je bijvoorbeeld dat je bij een Waterman vulpen de mogelijkheid hebt om te kiezen uit verschillende diktes wat pen punt betreft? De dikte van de pen punt heeft namelijk heel veel invloed op de manier van schrijven. Wanneer je een wat dikkere pen punt hebt dan zullen de lijnen op je papier ook wat dikker zijn. Met een fijne of extra fijne pen punt kan je zelf bepalen door de druk die je zet of je een dunne of dikke lijn wil. Wanneer je harder druk geeft krijg je een dikkere lijn en ga je al snel naar een schrift wat op kalligrafie lijkt. De penpunten van Waterman vulpennen zijn onder andere gemaakt van 18 karaat goud. Je snapt dus wel dat je met een pen als deze een sieraad in handen hebt.