Wie moet u inschakelen als u uw bedrijfshal koelen wilt?

Een bedrijfshal koelen is belangrijk, het verhoogt de productiviteit van de mensen die erin werken, alsmede hun gezondheid en het is natuurlijk belangrijk ook voor de productie zelf. Een koelsysteem zorgt voor een betere arbeidsomstandigheden en voor procesoptimalisatie. Het is tegenwoordig op duurzame manier te realiseren. Dat was alvast heel fijn te weten toen we aan de zoektocht begonnen om onze nieuwe bedrijfshalen te gaan koelen. Op de site oxy-com.com bieden ze een tweetraps adiabatische koeling aan voor industriële installaties, ja ja, het zij mij net zoveel als dat het u nu zegt denk ik. De bedrijfshal koelen op deze manier geeft u een aantal voordelen zoals het feit dat u een perfecte temperatuur tot stand kunt brengen het hele jaar door, het is milieuvriendelijk en dus duurzaam met 90% lager energie verbruik. Het systeem biedt schone, frisse en gefilterde buitenlucht, dus wat meer kunt u nog wensen wanneer u uw bedrijfshal gaat koelen? Het product werkt volgens het principe van waterverdamping, het tilt koeling naar een hoger niveau met een tweetraps direct/indirect adiabatisch koelproces. Het systeem koelt het water op natuurlijke wijze en gebruikt het om de lucht dieper te koelen. Het resultaat is minder vocht en optimaal comfort. Bij temperaturen boven 22 graden daalt de productiviteit van uw medewerkers met 2% per graad. Dat is natuurlijk hartstikke veel en voor niemand waardevol of gezond. Ze bepalen samen met u hoe het systeem geïntegreerd kan worden nadat er met een installateur is gesproken over de wensen die u heeft aangegeven. Het systeem ventileert en ververst de lucht constant en meerdere keren per uur. Dit draagt natuurlijk bij tot het comfort en welzijn van uw medewerkers en daar plukt u ook de vruchten van. Eigenlijk is een bedrijfshal koelen een must, iets dat gewoon elk bedrijf zou moeten doen die een bedrijfshal heeft. Voordelen zijn een betere ventilatie, filtratie, warmteterugwinning, verwarming, gratis koeling en indirecte/directe abiatische koeling. Na een goed gesprek is de installateur ingeschakeld en het systeem in de hal geplaatst.

Gaat u ook uw bedrijfshal koelen?

Dan is dit systeem zeker weten ideaal voor uw bedrijf en uw medewerkers. Wij zijn enorm tevreden, wat een uitkomst, we merken dat de productiviteit verhoogd is nu er een goede, gefilterde, schone lucht gekoeld naar binnen komt. De medewerkers zelf zijn er ook laaiend over en komen met meer plezier naar hun werk toe.

Ook interesse in dit systeem voor uw bedrijf?

Dan is deze website een uitkomst voor u, omdat:

  • Het een gespecialiseerd bedrijf is in deze sector die weet waar ze het over hebben.
  • Ze nemen eerst uw wensen door voor ze de installateur inschakelen.
  • Het een uitkomst is voor uw bedrijf.

Soms is een investering gewoon nodig, laten we wel wezen, en in dit geval geloof ik met heel mijn hart dat het nodig is. Op sommige zaken maak je geen concessies, zeker niet als het om het welzijn van uw medewerkers gaat, dus neem eens een kijkje en praat met de experts wat zij voor u kunnen betekenen. Wij zijn blij dat wij hier zo goed geholpen zijn.